Inschrijven afhaalautomaat

 

Staat u bij apotheek de Wijert ingeschreven?Dan kunt u gebruik maken van de gratis afhaalautomaat aan de Vechtstraat 80. In deze automaat kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie afhalen, nadat u deze heeft aangevraagd.

 

Staat u nog niet ingeschreven in onze apotheek? Dan dient u zich eerst in te schrijven in de apotheek. Klik hier. Daarna kunt u zich aanmelden voor de afhaalautomaat via onderstaande formulier. 

Hoe werkt het?
Zodra u bent aangemeld werkt de service als volgt:

  1. U vraagt – net als anders – uw medicatie aan of er wordt een recept door de arts naar de apotheek gestuurd.
  2. In Apotheek de Wijert wordt uw medicatie verwerkt en de volgende werkdag vanaf 17.00 uur in de uitgifteautomaat voor u klaar gelegd.
  3. U ontvangt daarna een SMS of e-mailbericht met een 8-cijferige ophaalcode. Zodra u het bericht heeft ontvangen, heeft u 4 dagen de tijd om uw medicijnen op te halen. 24 uur voor het verstrijken van deze 4 dagen krijgt u nog een tweede SMS ter herinnering. Daarna is de code niet meer bruikbaar. Let op! U ontvangt van elke bestelling een unieke code.

De afhaalautomaat is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Uitzonderingen?
Koelkast producten, grote verpakkingen en extreem dure medicijnen kunnen niet in de afhaalautomaat. Deze kunt u ophalen bij apotheek de Wijert; Bilderdijklaan 1 9721PP te Groningen. Bent u niet in de gelegenheid om naar Apotheek de Wijert te komen dan kunt u contact opnemen met de apotheek. Wij kunnen uw medicatie en/of hulpmiddelen dan kosteloos bij u thuis bezorgen.

Voor producten die wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren, ontvangt u een factuur. Door ondertekening van het inschrijfformulier verleent u toestemming tot automatische incasso van het factuurbedrag. U ontvangt eenmaal per maand een notificatie van de gemaakte kosten. Het factuur bedrag wordt daarna binnen twee weken automatisch afgeschreven van uw bankrekening.

Hoe schrijft u zich in?

  1. U vult hieronder uw gegevens in.
  2. Klik op verzenden gegevens.